Πως θα έρθετε

Με αυτοκίνητο

Από Βόρεια

Διασχίζετε τη λεωφόρο Βεϊκου(Ομορφοκλησιάς), στο τελευταίο φανάρι (διασταύρωση Λεωφ. Γαλατσίου & Βεϊκου) στρίβετε αριστερά (Λεωφ. Πρωτοπαπαδάκη), και στο πρώτο φανάρι που συναντάτε στρίβεται πάλι αριστερά. Η οδός Φιγαλείας είναι το δεύτερο στενό δεξιά.

Από Νότια

Διασχίζετε τη Λεωφ. Κηφισίας και στρίβετε αριστερά στο ύψος της Λεωφ.Κατεχάκη. Ακολουθείτε τις ταμπέλες που σας οδηγούν προς Γαλάτσι και φτάνετε στη Λεωφ.Πρωτοπαπαδάκη. Συναντάτε ένα πρατήριο βενζίνης Shell και εκεί στρίβετε δεξιά. Η οδός Φιγαλείας είναι το δεύτερο στενό δεξιά.

Από Λεωφόρο Γαλατσίου

Περνάτε τη διασταύρωση των Λεωφ. Γαλατσίου & Βείκου. Στη συνέχεια στο πρώτο φανάρι που συναντάτε στρίβεται αριστερά. Η οδός Φιγαλείας είναι το δεύτερο στενό δεξιά

Από Κυψέλη

Περνάτε τη διασταύρωση Αγ. Γλυκερίας & Πρωτοπαπαδάκη, στρίβεται δεξιά. Στη συνέχεια στο πρώτο φανάρι που συναντάτε στρίβεται αριστερά. Η οδός Φιγαλείας είναι το δεύτερο στενό δεξιά

Με Μετρό

Γραμμή 3(Μοναστηράκι- Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο) στάση Πανόρμου.

Από το σταθμό Πανόρμου  το λεωφορείο 036 θα σας αφήσει στη στάση Ύδρας.

Με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ)

Γραμμή 1(Πειραιάς –Κηφισιά), στάση Άνω Πατήσια.

Με λεωφορείο (καλέστε το 185 ΟΑΣΑ)

608 Γαλάτσι- Ακαδημία- Νεκρ. Ζωγράφου

622 Γουδί –Άνω Γαλάτσι

Από Αττική Οδό

Έξοδος 10- Λ. Κύμης.

Η Λ. Κύμης καταλήγει στη Λεωφ. Βεϊκου (Ομορφοκλησιάς). Διασχίζετε τη λεωφόρο Βεϊκου(Ομορφοκλησιάς), στο τελευταίο φανάρι (διασταύρωση Λεωφ. Γαλατσίου & Βεϊκου) στρίβετε αριστερά (Λεωφ. Πρωτοπαπαδάκη), και στο πρώτο φανάρι που συναντάτε στρίβεται πάλι αριστερά. Η οδός Φιγαλείας είναι το δεύτερο στενό δεξιά.

Καλέστε με